Het DOP project dag 2 en 3

Tja dat heb je dan als je op maandag de hele dag naar Amsterdam naar InHolland gaat. Arjan heeft gekookt. Maar wel absoluut DOP.

Het menu was gisteren gehaktballen, gekookte aardappels en snijbonen uit de vriezer (herkomst moestuin). Niks gekocht, Niks bewerkt, Het gehakt uit de vriezer. Gekocht in Winneweer met een biologisch eitje van eigen kippen en broodkruim van restjes brood. Ik zeg duurzaam.

Vandaag DOP project dag 3 wilde ik uitgebreid koken. Tortellini met spinazie ricotta en salieboter. Helaas lukt dat niet. Mijn schoonouders hebben de sleutel gekregen van hun nieuwe huis. Het is een uur rijden van hier. Geen tijd over dus. ¬†Koelkast en vriezer open: Salade met vissticks en een broodje. Snel makkelijk en simpel. Niks gekocht, niks bewerkt en ook duurzaam naar mijn idee. Al had ik liever tortellini gegeten…Morgen maar. Dan ook weer een recept met foto’s

Leave a Reply

Spring naar toolbar